De eerste meetup voor werkzoekenden is op woensdag 3 april.
De eerste meetup voor werkzoekenden is op woensdag 3 april. (Foto: )

Netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden

HELMOND - Bibliotheek Helmond-Peel organiseert samen met de stichting DeBroekriem een meet-up voor werkzoekenden. Samen met andere werkzoekenden gaan deelnemers aan de slag om het cv te verbeteren, tips te delen en te netwerken.

"De bibliotheek verandert steeds meer in een ontmoetingsplek waar mensen zich kunnen ontwikkelen. Zo zijn er tegenwoordig allerlei cursussen en trainingen en daarom vinden we het ook geweldig dat we vanuit DeBroekriem nu ook bijeenkomsten bij de Bibliotheek kunnen organiseren", aldus Pieter Vermeer van Stichting DeBroekriem. Sonja Trapman organiseert de netwerkbijeenkomst vanuit de Bibliotheek: "Ondanks dat ik als bibliotheekmedewerker geen expert ben op het gebied van loopbaancoaching, vind ik het leuk om inwoners uit Helmond te helpen. Tijdens de netwerkbijeenkomst heb ik verschillende werkvormen en gaan de deelnemers vooral onderling met elkaar aan de slag. Hopelijk gaat iedereen naar huis met één of twee nieuwe netwerkcontacten en concrete tips om het cv te verbeteren."

De eerste meet-up staat gepland op woensdag 3 april van 10.15 tot 11.45 uur in de Bibliotheek van Helmond. Wil je je aanmelden of heb je vragen? Kijk dan op de website van de bibliotheek Helmond via www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten

Meer berichten