De voorjaarskermis komt er aan. Foto: Bart Bercx.
De voorjaarskermis komt er aan. Foto: Bart Bercx. (Foto: BART BERCX)

Ruim 40 attracties in het centrum

De voorjaarskermis in het centrum van Helmond begint vrijdag 29 maart en draait door tot en met zondag 7 april. Ruim veertig attracties hebben hun weg weer naar Helmond gevonden. Er vinden leuke acties plaats en een gezellig programma voor iedere kermisbezoeker.

HELMOND - Op de eerste dag van de kermis, vrijdag 29 maart om 17.00 uur, vindt een openingsact plaats met Illusionist Magic Star. Wethouder de Vries zal daarna de kermis openen bij de attractie 'Reactor' op de Ameidewal.

Vuurwerkshow
Op vrijdag 5 april om 22.00 uur is er bij het Havenpark een échte spectaculaire licht- en vuurwerkshow. Kijk voor het gehele programma en de openingstijden op de website.

Kraskaarten
Kans maken op extra korting of nog beter: complete vrijkaarten? Dat kan! Er lopen namelijk twee acties tijdens de kermis in Helmond. Een daarvan is de Kraskaartactie. Op de koopzondag van 31 maart ontvangt de centrumbezoeker bij iedere tien euro die wordt uitgegeven in een deelnemende winkel of horecazaak in Helmond Centrum, één gratis kraskaart. Er is een grote prijzenpot met onder andere kortingen op attracties. De kraskaarten zijn tot aan het einde van de voorjaarskermis in te leveren.

Golden ticket
Ook kan iedereen elke dag weer op zoek naar de Golden ticket. Houd de Facebookpagina van Kermis Helmond in de gaten en zie de drie hints die per dag gegeven worden. Deze drie hints onthullen bij welke attractie de Golden ticket zich die dag bevindt. Wie deze vindt, krijgt een vrijkaart van de voorjaarskermis Helmond en kan gratis in een groot aantal van de attracties.

Informatie over openingstijden, attracties, extra activiteiten en meer is te vinden op onderstaande websites. Mailen kan natuurlijk ook: info@helmondkermis.nl

www.helmondkermis.nl

Meer berichten