Foto: Rob Fritsen

Concert Helmonds Slavisch koor

HELMOND - Het Helmonds Slavisch Koor geeft zondag 24 maart het jaarlijkse Lenteconcert in de Pauluskerk in Helmond. Het koor brengt in harmonieuze samenzang liederen uit de Slavische landen waarbij enkele passende solo's niet zullen ontbreken.

Zoals altijd heeft het koor gasten uitgenodigd waarmee een gevarieerd en boeiend programma is samengesteld. Dit jaar betreft het een aantal jonge zangers en zangeressen die zich allemaal specialiseren in musical-liederen; zowel uit de klassieke als hedendaagse musicals. Zij willen de aanwezigen laten genieten van hun talenten die ze op de verschillende conservatoria in Nederland en België ontwikkelen. Nina van de Weijer, Bob van de Weijdeven, Imahni Tsolakis, Arjan Rijgersberg en Belle van der Pijl zingen onder andere klassiekers uit Westside Story en meer recent uit Mama Mia.

Het programma bestaat uit vier onderdelen waarin het Slavisch Koor en de musical-sterren elkaar afwisselen. Het Helmonds Slavisch Koor staat onder leiding van Antoine van Wanrooy die niet alleen dirigeert maar ook de accordeon bespeelt.

Het concert op zondag 24 maart begint om 14.30 uur in de Pauluskerk aan de Paulus Potterlaan 2 in Helmond. De toegang is gratis.

Meer informatie: http://www.helmondsslavischkoor.com

Meer berichten