Stadswandeling voor het goede doel

Foto:

HELMOND - Een team van Bibliotheek Helmond-Peel doet mee aan de Samenloop voor Hoop 2019 in Helmond op 29 en 30 juni. Dit team organiseert twee stadswandelingen voor het goede doel KWF op zondag 24 maart. Zondagochtend een stadswandeling met Bert Kuijpers en zondagmiddag een kunstwandeling met Cathy Erbrink.

Bert Kuypers
Cabaretier en voormalig stadsdichter Bert Kuijpers laat de wandelaars op zijn eigen ludieke wijze de mooiste plekken van Helmond zien. Zondagochtend 24 maart staat vanaf 10.30 uur de koffie/thee klaar bij de Bibliotheek en VVV Helmond, Watermolenwal 11. De wandeling start om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 12.30 uur.

Cathy Erbrink
Zondagmiddag 24 maart leidt stadsgids Cathy Erbrink de deelnemers op deskundige wijze langs de mooiste kunstwerken van Helmond. Vanaf 13.30 uur staat de koffie/thee klaar bij de Bibliotheek en VVV Helmond, Watermolenwal 11. De kunstwandeling begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur.

Meedoen

Meedoen aan een van de speciale stadswandelingen kost 7,50 euro, dit is inclusief koffie of thee. De opbrengst komt geheel ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Beide gidsen verzorgen deze stadswandelingen geheel belangeloos. Deelname alleen na vooraf inschrijven via www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten of aan de klantenservice van de Bibliotheek.

Meer berichten