Foto: IVN Helmond

Vierseizoenencursus IVN Helmond

HELMOND - IVN Helmond start op 19 maart een vierseizoenencursus. In 4 modules, voorjaar, zomer, herfst en winter, zijn er lesavonden en excursies waarin aspecten van de natuur aan de orde komen die op dat moment actueel zijn. Belangstellenden kunnen per module of voor de hele cursus inschrijven.

In het thema voorjaar staan vogels en voorjaarsverschijnselen op het programma. Aan dat thema worden 3 lessen en 3 excursies gewijd. In mei starten de lessen rond het thema zomer. In die lessen komen planten, bomen, waterleven en insecten aan de orde. Aan dat thema worden 5 lessen en 5 excursies gewijd. In november wordt het thema herfst behandeld; in 3 lessen en 3 excursies komen onder andere paddenstoelen en vogeltrek aan de orde. Tot slot worden 2 lessen en 2 excursies gewijd aan het thema winter.

Via onderstaande website kan een brochure en inschrijfformulier gedownload worden. De lessen vinden plaats in IVN-trefpunt 'de Koekoek' in Speeltuin Helmond West, Arbergstraat 85 in Helmond. Belangstellenden kunnen nadere informatie over deze cursus inwinnen bij Setty Vos via mail naar: setty_vos@hotmail.com, tel 0492 – 545649.

ivn.nl/afdeling/helmond/activiteiten/4-seizoenencursus

Meer berichten