Foto:

Gulbergen Trail

De jaarlijkse Gulbergen Trail vindt op zondag 10 maart om 11.00 uur op 'Het dak van Brabant' plaats.

REGIO - Het parcours van de Gulbergen Trail is vernieuwd. De nieuwe brug over het Eindhoven kanaal is in het parcours opgenomen. Hierdoor is het parcours veranderd van een cross in een trail. Het voormalige motorcrossterrein ten oosten van de berg is ook in het parcours opgenomen. In de trail van 11 kilometer wordt de berg drie maal beklommen. Voor de wat minder ervaren lopers is er de mogelijkheid om slechts een of tweemaal de berg te overmeesteren.

Het unieke parcours op het Het dak van Brabant is tijdens de cross vrij toegankelijk voor de supporters. Zij kunnen genieten van de mooie vergezichten.

Traditioneel organiseren LOGO, LONU en LGM met medewerking van de directie van landgoed De Gulbergen elk jaar de Gulbergen Cross. Een veldcross die de deelnemers over een geaccidenteerd parcours naar het dak van Brabant brengt.

Inschrijven
Voorinschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 8 maart. Na-inschrijven is mogelijk op zondag 10 maart vanaf 09.30 uur. De kosten bedragen bij een voorinschrijving 4 euro (na-inschrijving 5 euro) voor alle afstanden. Kinderen onder de 18 jaar mogen gratis deelnemen en kinderen onder de 12 jaar alleen onder begeleiding. Spikes zijn niet toegestaan.

Alle afstanden van de Gulbergen Trail start om 11.00 uur.

Meer informatie over inschrijven, parcours en meer is te vinden op:

www.gulbergencross.nl

www.lopersgroepmierlo.nl

Meer berichten