Vrijdag 15 maart is de businessclub van Helmond Sport gereserveerd voor de Ladies Night.
Vrijdag 15 maart is de businessclub van Helmond Sport gereserveerd voor de Ladies Night. (Foto: )

'Voetbalvrouwen'; Ladies Night bij Helmond Sport

HELMOND - De businessclub van Helmond Sport is vrijdag 15 maart vanaf 17.30 uur voor vrouwen. Deze avond staat in het teken van vrouwen en alles waar zij van houden zoals lekker eten, mooie accessoires, allerlei soorten drankjes en verzorgingsproducten vanuit lokale bedrijven. Daarnaast zijn er mini workshops en kunnen de vrouwen hun mooiste kant laten zien in de fotobooth. De vrouwen worden verwelkomd met champagne verwelkomd en gaan met een goodie bag naar huis.
De avond vindt plaats rondom de thuiswedstrijd Helmond Sport-Go Ahead Eagles. Tickets kosten 5 euro en zijn te reserveren via: https://www.facebook.com/events/398422517628189/

Met het toegangsbewijs krijgen de dames bij binnenkomst een lot waarmee zij leuke prijzen kunnen winnen. Ook wordt er deze avond een loterij gehouden om geld in te zamelen voor het goede doel: Hart voor Minima. Deze stichting helpt mensen die in armoede leven te ondersteunen door het aanbieden van producten behorend tot de eerste levensbehoeften.


Het programma van vrijdag 15 maart begint om 17.30 en loopt door tot na de uitreiking van de loterij en de muzikale afsluiting. Meer informatie:

www.helmondsport.nl/ladiesnight

Meer berichten