Leon Vlemmings en bestuurslid Aldi van Lierop. Foto: Harold van der Horst.
Leon Vlemmings en bestuurslid Aldi van Lierop. Foto: Harold van der Horst. (Foto: Harold van der Horst)

Leon Vlemmings te gast bij Ondernemers Peelland

Zakennetwerk Ondernemers Peelland trapt donderdag 21 februari het nieuwe seizoen af met het laatste nieuws over de rol en het proces van Helmond Sport op weg naar het nieuwe multifunctionele stadion en de Sport- en Beleefcampus op De Braak.

HELMOND - Het is de eerste bijeenkomst in een reeks die de vereniging inzet om ondernemers op een ontspannen manier samen te brengen. Een simpele formule die al bijna 25 jaar goed werkt. De bijeenkomst van 21 februari begint om 18.00 uur in Hotel West-Ende in Helmond.

"Het programma 2019 staat als een huis. Daarmee onderscheiden we ons echt van andere ondernemersclubs", vertelt bestuurslid Aldi van Lierop enthousiast. "Het jaar 2019 is de opmaat naar ons 25-jarig jubileum in 2020. Daarom zetten we dit jaar de deur extra ver open voor ondernemers die kennis willen komen maken. We snijden boeiende thema's aan, zoals integriteit en jong ondernemerschap, we zijn te gast bij de bedrijven Sligro en Can-Pack en in juni worden we in Helmond's zusterstad Mechelen ontvangen door burgemeester Bart Somers. HIj is er inmiddels zeventien jaar burgemeester en beroemd om de manier waarop hij diversiteit omarmt en de stad tot bloei heeft gebracht. Dat is een ontmoeting waar ik met veel plezier naar uitkijk. En als we dan toch in België zijn, drinken we natuurlijk ook gezellig een smakelijk biertje met elkaar. Samen lekker eten en drinken is sowieso vaste prik. Die Brabantse gemoedelijkheid koesteren we bewust."

Lid van het eerste uur, Sicco van Maanen, sluit ook dit jaar weer met plezier bij alle activiteiten aan. "Mijn lidmaatschap levert me nog steeds veel inspiratie en plezier op. Iedereen kan in een gemoedelijke omgeving ervaringen delen. Mensen enthousiast maken en houden voor het ondernemerschap is veel meer dan zeggen 'mag ik een opdracht van je?' Het gaat bij OP niet om het directe zakendoen. We horen wel graag hoe we je in je ondernemerschap kunnen helpen. Daar is het 25 jaar geleden ook allemaal mee begonnen."

www.ondernemers-peelland.nl

Meer berichten