Foto:

Gratis gezondheidscheck voor volwassenen

HELMOND - Jibb+ houdt zaterdag 16 februari een Meet, Weet & Beweegbijeenkomst bij Fysiotherapie en Training Kemps-Rijf (Kromme Steenweg 25 in Helmond). De gezondheidscheck duurt ongeveer 1,5 uur en ieder kwartier start er een nieuwe groep van 5 personen. Deelname is gratis en aanmelden kan via de website www.jibbplus.nl.

Tijdens de gezondheidscheck wordt onder meer gekeken naar suikerspiegel, cholesterol, bloeddruk, vetpercentage, voetafwikkeling en algehele conditie. Naast de testjes krijgen deelnemers ook informatie over gezonde voeding en kunnen zij direct ervaren hoe leuk bewegen is. Aan het einde van de check ontvangt iedereen een rapport en advies op maat. Dit advies varieert van een afspraak bij de podotherapeut tot voedingsadvies of gericht beweegadvies. Kristian van de Nouwlant, Buurtsportcoach bij Jibb+: "Ik zie de eerste week na de gezondheidscheck vaak al deelnemers extra in actie komen bij onze beweegactiviteiten."

Meer informatie
Wie meer meer informatie wil of niet in de gelegenheid is om via de website in te schrijven, kan contact opnemen met Kristian van den Nouwlant, Buurtsportcoach bij Jibb+. Stuur een e-mail naar: kristianvandennouwlant@jibbplus.nl of bel via 0492-347071.

Meer berichten