De BBL-banenmarkt is op maandag 18 februari van 15.00 tot 17.00 uur.
De BBL-banenmarkt is op maandag 18 februari van 15.00 tot 17.00 uur. (Foto: )

BBL-banenmarkt techniek en logistiek bij ROC Ter AA

ROC Ter AA houdt maandag 18 februari, in samenwerking met bedrijven uit de regio, een BBL-banenmarkt voor technische en logistieke opleidingen. BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg.

HELMOND - De BBL-banenmarkt is gericht op huidige en toekomstige mbo-studenten en zij-instromers die kiezen voor een combinatie van werken en leren. De banenmarkt vindt plaats op de Keizerin Marialaan 2 in Helmond, van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Deze banenmarkt is voor verschillende doelgroepen interessant. Bijvoorbeeld voor vmbo'ers die dit jaar examen doen en nog op zoek zijn naar een leerwerkplek. Leerlingen uit het derde jaar van het vmbo kunnen zich alvast oriënteren op het aanbod van de bedrijven of om een bijbaan te vinden. Natuurlijk zijn ook ouders/verzorgers welkom.

Technische mbo'ers die (bijna) zijn afgestudeerd vinden op de banenmarkt hun baan in de techniek. Verder biedt de BBL-banenmarkt mogelijkheden voor de werkzoekende via het leerbedrijf of het UWV, zij-instromers of andere geïnteresseerden in een baan binnen de techniek of logistiek.

Grote vraag naar vakmensen
Technische en logistieke bedrijven in de regio hebben een grote vraag naar vakbekwame (toekomstige) medewerkers. Dat blijkt uit het grote aantal deelnemende bedrijven aan de BBL-banenmarkt. Samen met docenten van ROC Ter AA kunnen ze alles vertellen over de combinatie van werken en leren. En over de mogelijkheden na de opleiding. Er zijn leerwerkplekken beschikbaar voor de volgende opleidingen: elektrotechniek, installatietechniek, constructiewerker, verspaner, engineering, mechatronica, procestechniek en logistiek.

Aanmelden
Interesse in het bezoeken van de banenmarkt? Aanmelden kan via www.roc-teraa.nl

Meer informatie over deze BBL-banenmarkt of over de BBL-opleidingen: neem dan contact op met Harm Walda, Techniek & Technologie College via een mail naar:
h.walda@roc-teraa.nl

Meer berichten