Tahne Kleijn is een van de gasten in de nieuwe Helmondse talkshow 'Zondagse soep'.
Tahne Kleijn is een van de gasten in de nieuwe Helmondse talkshow 'Zondagse soep'. (Foto: )

Nieuwe talkshow Zondagse Soep

HELMOND - Aanstaande zondag 17 februari start de nieuwe Helmondse talkshow Zondagse Soep. Om 11.00 uur ontvangt presentator Arnold Otten gasten uit lokale en nationale politiek en de culturele wereld. Ook is er een jongerenpanel. Zondagse Soep vindt plaats in de popzaal van de Cacaofabriek. De toegang is gratis.

Wethouder Harrie van Dijk kijkt in de eerste Zondagse Soep terug op zijn eerste negen maanden als wethouder in Helmond. Tahné Kleijn is te gast en aan de hand van vijf door haarzelf gekozen foto's kan Helmond kennismaken met deze nieuwe stadskunstenaar. Charles Groenhuijsen staat 's middags in Het Speelhuis maar komt ook langs. Vaste columnist in het programma is de Helmondse makelaar Wouter de Vree.

Ook een terugkerend onderdeel in de talkshow is het Jongerenpanel. Onder leiding van de zeventienjarige Maartje van Houwelingen, leerlinge van het Carolus Borromeus College, discussiëren jongeren op het podium over actuele politieke en maatschappelijke thema's. De talkshow duurt ongeveer anderhalf uur. Na afloop is er, uiteraard, Zondagse Soep!

Meer berichten