Sofie en Emma van Stichting Achterstevoren kregen een cheque van 1259 euro van het Centrum voor Geboorte & Gezin van het Elkerliek Ziekenhuis.
Sofie en Emma van Stichting Achterstevoren kregen een cheque van 1259 euro van het Centrum voor Geboorte & Gezin van het Elkerliek Ziekenhuis. (Foto: )

Euro voor elke geboren baby in 2018

HELMOND - Hippe ballonnen, confetti en vrolijke gezichten. Wat een leuk moment was het op vrijdag 18 januari. Gynaecoloog Anne Coolen en kinderarts Marianne Faber overhandigden de donatie aan Sofie en Emma van stichting Achterstevoren. Een euro voor elke baby die in 2018 onder begeleiding van de klinisch verloskundige of gynaecoloog is geboren. Anne Coolen: "Als ziekenhuis ontvangen we regelmatig mooie donaties. Dit bracht ons op het idee om vanuit het Centrum voor Geboorte & Gezin ook een bijdrage aan een goed doel te doen, want ook wij doen graag iets goeds voor een ander. We dachten meteen aan stichting Achterstevoren. De twee enthousiaste Helmondse meiden laten wensen uitkomen van kinderen met een ernstige ziekte." Emma: "We zijn erg blij met dit mooie bedrag. Fijn dat het Elkerliek aan ons denkt! Het ziekenhuis waar wij trouwens ook allebei geboren zijn!"

Meer berichten