Sjef Weber strijdt mee om de titel 'Helmondse Maestro' op zaterdag 18 mei in Het Speelhuis. Foto: HMC.
Sjef Weber strijdt mee om de titel 'Helmondse Maestro' op zaterdag 18 mei in Het Speelhuis. Foto: HMC. (Foto: HMC)

Sjef Weber en Geert Blenckers ook op de 'bok'

Helmonds Muziek Corps gaat op 18 mei 2019 op zoek naar De Helmondse Maestro. Zes prominente Helmonders zullen op deze zaterdagavond gaan strijden om de zilveren baton. De volgende twee Maestro's zijn bekend

HELMOND - Sjef Weber is een Helmonder in hart en nieren. Inmiddels reikt zijn naam tot ver over de stadsgrenzen als schoonvader en trainer van kickbokser Nieky Holzken. Zeker bij buitenlandse wedstrijden is Sjef als trainer altijd van de partij om zijn schoonzoon te ondersteunen. Daarnaast werkt hij bij autobedrijf Tommie Weber en verzorgt hij ook zelf trainingen in de boksschool.Een druk baasje en een echte vechter; Sjef is dan ook alleen maar tevreden als hij met de Zilveren Baton naar huis gaat. De Nederlandstalige muziek staat hoog op zijn favorietenlijstje, maar voor de Helmondse Maestro stapt hij graag op 'de bok' om daar de muzikale strijd met de andere Maestro's aan te gaan.

Geert Blenckers
Geert Blenckers is een naam die wellicht niet meteen een belletje doet rinkelen, maar hij is dé man achter vele evenementen in Helmond. De kasteeltuinconcerten, de Bluesroute, maar ook de ijsbaan en Helmond Live zijn enkele van de projecten die hij onderneemt. Daarnaast runt hij samen met zijn compagnon diverse horecazaken in Helmond (en de regio) waarvan De Cacaofabriek, de Borrelbar en Bobby's bar slechts enkele namen zijn. Geert is trots op Helmond en trots op zijn deelname aan De Helmondse Maestro. In zijn werk komt hij vaak in aanraking met muziek en hij heeft jong jongetje al eens bij Helmonds Muziek Corps rondgelopen: als slagwerker! Met deze muzikale bagage gaat hij alles op alles zetten om de winst binnen te slepen.

De Helmondse Maestro
HMC ontmoet… De Helmondse Maestro is op zaterdag 18 mei in Het Speelhuis en begint om 20.15 uur. Vorige werden de eerste twee namen bekend: Rieky Adriaans en Rianne Letschert strijden mee om de titel 'Helmondse Maestro'.

Meer berichten