Foto:

Actiezaterdag Hart voor Stiphout

HELMOND - De Stichting Hart voor Stiphout heeft het afgelopen jaar gezorgd voor een totale dekking van Stiphout met AED apparaten in de 6-minuten zones. Inmiddels zijn er ook ongeveer 100 mensen opgeleid om te kunnen reanimeren. Ze zijn aangemeld bij 'Hartslag Nu' zodat ze ingezet kunnen worden bij het redden van mensenlevens.

Om alle kosten te dekken worden zaterdag 12 januari twee evenementen gehouden. Samen met de Ondernemers Vereniging Stiphout is er een statiegeld-inzamelactie op de parkeerplaats van De Greef Textiel, Dorpsstraat 63. tussen 10.00-16.00 uur. De Jumbo super regelt de lege kratten en brengt ze dan hopelijk propvol weer terug. De gehele opbrengst is voor de Stichting.

Inloopdag reanimatie
De andere actie is een Inloopdag waar waar iedereen kan oefenen met reanimeren en alle info verkrijgen over wat reanimatie is. en wat er bij komt kijken. Buiten de instructeurs is er ook iemand van Hartslag Nu aanwezig. Locatie is de kantine van de Greef Textiel aan de Dorpsstraat 63. Tijd: 10.30-14.30 uur.

Meer berichten