Foto:

Helmond Muziek

Zondag 6 januari wordt oude glorie weer herleefd in De Cacaofabriek. Deze middag staan er bands op het podium die hun sporen wel verdient hebben binnen de Helmondse muziek. Op het podium staan deze middag Gipsy Mood en Blue Note; twee rasechte Helmondse bands die met hun muziek het publiek wel in beweging brengen. Een combinatie van heerlijke jazz en echte wereldmuziek. Een reis tussen de verschillende kanten van de Helmondse muziek. Echt Helmond voor echt helmond in De Cacaofabriek.

HELMOND - Jarenlang waren ze niet weg te denken van het Helmondse Jazz Festival; het gaat natuurlijk over Blue Note. De huidige bezetting bestaat uit Pieter Wilde, Ad van Erp, G van Gerven, Tonni van Kampen, Lidy Allan en Toni Goedkoop. Een gerenommeerd combo met een breed repertoire van dixieland tot prachtige ballads.

Daarnaast zal ook nog Gipsy Mood het podium betreden. Een bonte verzameling muzikanten die elke gelegenheid aangrijpen om de sfeer op te luisteren met sfeervolle wereldmuziek, met als gemene deler hun invloeden uit de Balkan muziek. De bezetting bestaat uit Linda van Tilborg, Pierre Koolen, Theo de Jong, René Ziedses des Plantes en Arno Strijbosch. De zaal opent om 15:00 uur; de optredens starten om 15:15 uur. Meer informatie en kaarten:

www.cacaofabriek.nl

Meer berichten