De lichtjesroute gaat onder andere over de Bruhezerweg. Foto: Jan Dijstelbloem.
De lichtjesroute gaat onder andere over de Bruhezerweg. Foto: Jan Dijstelbloem. (Foto: Jan Dijstelboem)

Kerstlichtjesroute door Brouwhuis en Rijpelberg

De vijfde editie van de jaarlijkse lichtjesroute door Brouwhuis en Rijpelber is vrijdag 21 december en start om 18.00 uur.

HELMOND - De organisatie van deze kerstwandeling heeft de routes zo aangepast dat beide routes elkaar treffen bij het Tienerhuis aan de Rivierensingel in Brouwhuis.

Het Tienerhuispark wordt door middel van 32 LED lampen tot in alle hoeken mooi verlicht in winterse sferen. Er zal een gevoel van magie ontstaan op het moment dat u het park binnenloopt, waar u kunt genieten onder het genot van een drankje, van geweldige dans en muziek welke zal worden verzorgd door Brouwhuis entertainment.

Gratis lampion
Het wordt een tocht van, voor en door kinderen. Maar ook voor ouders, opa's, oma's en andere familieleden. Kortom, iedereen is welkom. De route gaat niet alleen door de met licht versierde straten, maar ook via spannende donkere paden. Dan komt een lampion prima van pas. Voor iedereen ligt er bij de start van de route, een gratis lampion klaar, met lichtje. Deelname aan de lichtjesroute is gratis.

De Brouwhuisroute start om 18.00 uur en is nagenoeg hetzelfde als vorig jaar met dit jaar het Tienerhuis in Brouwhuis als eindpunt. De Rijpelbergroute start om 18.00 uur bij Wijkhuis de Brem en zal omstreeks 19.00 uur aankomen bij het Tienerhuis om gezamenlijk de afsluiting van dit evenement te vieren.

Meer berichten