St Caecilia hoopt op volle kerk voor Sounds of Christmas

LIESHOUT – Het wordt meer dan een simpel kerstconcert, harmonie St Caecilia trekt met de Sounds of Christmas weer alles uit de kast om er een geweldige avond van te maken. Zo wordt zaterdagavond 15 december niet alleen de Sint Servatiuskerk in Lieshout, maar het hele kerkterrein omgetoverd tot winterwonderland.

Direct na de mis van zaterdagavond, om 19:45 uur, is het winterplein voor de kerk geopend voor publiek. Er is een hapje en een drankje om al lekker in de sfeer te komen. Slecht weer hoeft geen spelbreker te zijn, bij regen worden er tenten geplaatst.

Na de 'opwarmer' buiten, begint om 21:00 uur het concert in de kerk. Van prachtig klassiek naar swingende kerstkrakers, van alles uit het hele brede spectrum van kerstmuziek zal de revue passeren.  Het harmonieorkest wordt daarbij ondersteund door twee geweldige zangeressen!

Femke Schmitz
Binnen drie noten zal Femke Schmitz (19) de harten van het publiek veroverd hebben. Het zangtalent uit Eindhoven neemt de lichtere kerstmuziek voor haar rekening en St Caecilia had geen betere zangeres kunnen wensen. Femke stamt uit een muzikaal gezin en muziek loopt als een rode draad door haar leven. Op dit moment volgt ze de Bachelor opleiding lichte muziek in Tilburg.

Naast Femke zingt ook Franka van Dommelen samen met het harmonieorkest. Franka is geen onbekende voor de vereniging, al eerder zong ze de sterren van de hemel tijden de Sounds of Caecilia-concerten.

De leden van het harmonieorkest kijken uit naar een gezellig en sfeervol concert, een concert waarbij we allemaal weer wat dichter bij elkaar komen te staan, tijd om te genieten van het familiefeest dat kers is. Toegang tot het concert is gratis, het moet voor iedereen toegankelijk zijn. Na afloop is er wel de mogelijkheid voor een donatie.  Ook na afloop van het concert is het winterplein voor de kerk geopend voor wat lekkers en samen na te genieten van het concert.

Meer berichten