De schaatsbaan is ruim honderd vierkante meter groter dan vorig jaar.
De schaatsbaan is ruim honderd vierkante meter groter dan vorig jaar. (Foto: )

IJs, winterterras en schaatsen

We kunnen weer schaatsen in Helmond. Van vrijdag 7 december tot en met 6 januari 2019 kunnen bezoekers uit Helmond en omstreken weer volop genieten van schaatspret midden op de Markt. Nieuw dit jaar is het sfeervolle winterterras en een ruime 400 m2 overdekte en gezellig aangeklede schaatsbaan. Dat is 100 m2 meer dan vorig jaar.

HELMOND - Nieuw dit jaar is de tienrittenkaart. Voor zowel de entree als voor het huren van schaatsen tienrittenkaarten aangeschaft worden voor een voordelige prijs. De Kerstman zal regelmatig langskomen om dit winterse tafereel compleet te maken.

Op het terrein van Schaatsen in Helmond kunnen entreetickets gekocht worden, schaatsen gehuurd en is er een mogelijkheid om schaatsen te slijpen of kopen. Het meebrengen van eigen schaatsen is uiteraard toegestaan, het meebrengen van eigen consumpties niet. Het winterterras is gratis toegankelijk. De schaatsbaan en het horecagedeelte kennen dezelfde openingstijden. Gedurende de openingstijden zijn er altijd EHBO en toilet-faciliteiten (gratis) aanwezig.

Peuter- en schoolschaatsen
In samenwerking met JIBB brengt de schaatsbaan in Helmond de jeugd weer in beweging. Er zal regelmatig schoolschaatsen plaatsvinden op de markt. Tijdens het schoolschaatsen is de schaatsbaan voor ander publiek gesloten. De kleinere kinderen zijn welkom tijdens het peuterschaatsen. Voor de 0-4jarige en de begeleiding is zowel de toegang als de schaatsverhuur gratis. Kijk voor de dagen en tijden voor het peuter- en schoolschaatsen op de website.

Openingstijden
De schaatsbaan is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Op de volgende data kent de schaatsbaan aangepaste openingstijden:

vrijdag 7 december: 15.00-22.00u.; maandag 24 december: 10.00-18.00u.; Eerste Kerstdag 25 december: gesloten; zondag 6 januari 2019: 10.00-19.00u.

www.schaatseninhelmond.nl

Meer berichten