Inge van Grinsven.
Inge van Grinsven. (Foto: )

Harmonie Amicitia 'wandelt' door De Efteling

HELMOND - Harmonie Amicitia Helmond-Brouwhuis geeft zondag 9 december een concert met een bijzonder thema: een echte wandeling door De Efteling waarbij een verhaal wordt verteld over een kabouter die door De Efteling wandelt. Hierbij gebeuren natuurlijk allemaal leuke dingen die nog niet kunnen verklapt worden. De voorstellingen, er zijn er twee deze dag, zijn geheel in Efteling-stijl. De zaal is versierd, de muzikanten aangekleed in de juiste stijl en natuurlijk is de muziek zeer herkenbaar. Harmonie Amicitia heeft speciaal voor deze concerten, de beste harpiste van Nederland weten vast te leggen namelijk Inge van Grinsven.

Concerttijden

De concerten zijn om 11.00 uur en om 13.30 uur in de Loop, Peeleik 7 in Helmond. Entree voor kinderen is 2 euro, volwassenen betalen 3 euro.

Voor de kinderen is er een kleurplatenwedstrijd. Deze is via de website www.amicitia-helmond.nl te vinden. KInderen kunnen de kleurplaat bij het begin van het concert inleveren, na afloop is er een prijs voor de mooiste kleurplaat.

Kaarten

Kaarten bestellen kan door een e-mail te sturen naar:

voorzitter@amicitia-helmond.nl

Meer berichten