De gelukkige winnaars. Vlnr: Sinterklaas, CadeauPiet, moeder Callista, zusjes Charlie en Nikki, en WegwijsPiet.
De gelukkige winnaars. Vlnr: Sinterklaas, CadeauPiet, moeder Callista, zusjes Charlie en Nikki, en WegwijsPiet.

Familie Swinkels de 350.000e bezoeker Kasteel van Sinterklaas

De 4e december is altijd al een bijzondere dag, maar dit jaar is de dag vóór Pakjesavond nóg een beetje specialer dan anders. Vanmorgen rond 11.30 uur passeerde de 350.000e bezoeker namelijk de poorten van het Kasteel. De familie Swinkels uit Bakel is het gelukkige gezin.

Geluk
Over geluk heeft de familie de laatste tijd niet te klagen. Pas wonnen ze via ORO, een organisatie die ernaar streeft om kwetsbare mensen geluk te bezorgen, tickets voor Het Kasteel van Sinterklaas. En vanochtend bleek dus dat een van de gezinsleden de 350.000e bezoeker is. Omdat niet kan worden nagegaan welk gezinslid als 350.000e over de drempel kwam, heeft de Sint besloten om de hele familie maar in het zonnetje te zetten. ,,Het is toch al een dure tijd voor me, dus dit kan er ook nog wel bij", reageerde hij kort.

Mooi prijzenpakket
De familie ontving een prijs waar ze in het land van de Sint usted tegen zeggen. Al het moois in een notendop: een cadeaupakket met daarin een boek (alleen vandaag nog verkrijgbaar bij de Smulwinkel), snoepgoed, een flinke Sint-chocoladepop én, als klap op de vuurpijl, tickets voor Het Kasteel van Sinterklaas voor volgend jaar. Moeder Callista en haar dochtertjes Charlie (6 jaar) en Nikki (2,5 jaar) namen de prijzen dankbaar in ontvangst.

Het Kasteel van Sinterklaas feliciteert de familie Swinkels van harte met deze mooie prijs. En bedankt alle mensen die Het Kasteel van Sinterklaas dit jaar – en voorgaande jaren – hebben bezocht. Zonder hen was deze mijlpaal vandaag niet bereikt!

Meer berichten