Foto: Picasa

Start kaartverkoop Kasteel van Sinterklaas

HELMOND - Donderdag 1 november start om 21.00 uur de online kaartverkoop voor Het Kasteel van Sinterklaas in Helmond. Van 20 november tot en met 2 december is Het Kasteel van Sinterklaas geopend. Toegangskaarten zijn alleen verkrijgbaar op www.hetkasteelvansinterklaas.nl.
Een e-ticket kost 3,75 euro (exclusief 0,30 euroservicekosten per ticket). Volwassenen en kinderen betalen hetzelfde bedrag. De tickets voor alle dagen gaan op 1 november in de verkoop. Wees er snel bij, want op is helaas ook echt op. Aan de deur vindt geen kaartverkoop plaats.

Theater van Sinterklaas
Toegangskaarten voor Het Theater van Sinterklaas zijn ook te koop op www.hetkasteelvansinterklaas.nl. Een e-ticket kost 2 euro exclusief 0,16 euro servicekosten per ticket) voor zowel kinderen als volwassenen. Dagelijks vinden er in de periode van 20 november tot en met 2 december diverse voorstellingen plaats in de spiegeltent op het voorterrein van het kasteel.

Knutselworkshops
Nieuw dit jaar is De Knutselclub van Sinterklaas op het terrein voor het kasteel. Dagelijks worden er uiteenlopende knutselworkshops aan kinderen vanaf 4 jaar gegeven. Een kaartje à 2 euro exclusief 0,16 euro is ook vanaf 1 november online te koop.

Kijk op de website voor meer informatie: hetkasteelvansinterklaas.nl

Meer berichten