Linsey met haar gezin.
Linsey met haar gezin. (Foto: )

Linsey blogt over reizen op eigen site

Veel mensen dromen ervan: een eigen website. Linsey Beijers (28 jaar) mag zich sinds begin dit jaar blogger noemen. Ze heeft haar eigen inspiratieplatform By Linsey, waar ze verhalen deelt over reizen, lifestyle en family. En daar voegt ze nu ook haar eigen webshop aan toe.

HELMOND - Linsey (28) is een ondernemende dame. Ze reist met man Dennis en dochter Chloë (1 jaar) de wereld rond, plaatst de mooiste foto's op Instagram en geeft reis- en lifestyletips via haar website. "Voor mij is mijn eigen website en webshop echt een droom die uitkomt", vertelt ze. "Ik heb altijd al iets voor mezelf willen hebben en nu is het zo ver. Ik vind het superleuk om de mooie plekjes die wij mogen ontdekken te mogen delen. Ik geef bijvoorbeeld tips over mijn favoriete eiland Ibiza, maak dan foto's en video's voor de sfeer, maar deel ook leuke familiemomentjes. Het geluk zit voor mij heel vaak in de kleine dingen: een ontbijtje op bed of samen een dansje doen. Mijn doel is om mensen met mijn website te inspireren."

100% ondernemer

Onlangs zegde ze haar baan op om zich volledig te richten op haar eigen onderneming. "Ik merkte dat ik me 100% wilde focussen op het ondernemen. Super spannend natuurlijk, maar ook een droom die uitkomt! Ik merk nu al dat het me zo veel geluk brengt. Ik vind het heerlijk om mijn eigen tijd in te delen en te mogen doen wat ik het aller-, allerleukste vindt. Dit kan ik ook heel goed combineren met het moederschap, want mijn dochter staat voor mij op nummer 1." De eerste samenwerkingen zijn al daar. "Ik ben al benaderd door verschillende bedrijven, bijvoorbeeld om een vakantielocatie te testen. Dat vind ik echt geweldig! Al ben ik wel heel kritisch hoor, ik doe het alleen als het bij mij en mijn website past. Ook heb ik al een paar communicatie- en stylingsopdrachten gehad, dat past ook helemaal in mijn straatje, in het verleden was ik namelijk communicatieadviseur." En als je de perfecte plaatjes op haar Instagram bekijkt, is het duidelijk dat Linsey dol is op styling. "Voor de eerste verjaardag van Chloë hebben we bijvoorbeeld helemaal uitgepakt met een prachtige sweettable, dat is een tafel vol zoetigheden. Ik kan dan echt intens genieten van de voorbereidingen alleen al."

Webshop

Naast de blog, start Linsey binnenkort de By Linsey Lifestyle Boutique: een webshop. De lancering is op 30 september. "Als kind speelde ik altijd al winkeltje, dus niemand was verbaasd toen ik deze stap zette", vertelt ze. "Ik richt me op artikelen waarmee je het vakantiegevoel in huis haalt. Van leuke woonaccessoires met een Ibiza-look, tot inspirerende travelboeken of leuke kinderkamerdecoratie. Het meeste koop ik lokaal in." Lachend: "Nog een excuus voor een extra vakantie."

Benieuwd naar de website? Zie www.bylinsey.nl. Op Instagram is Linsey te vinden onder de naam: by.linsey__

Meer berichten