Voor jong en oud zijn er allerlei activiteiten bij de sportclubs in Helmond.
Voor jong en oud zijn er allerlei activiteiten bij de sportclubs in Helmond. (Foto: )

Hostcity Helmond gaat fietsen

HELMOND - Dit jaar is Helmond één van de hostcities tijdens de Nationale Sportweek. De opening van de Nationale Sportweek vindt plaats op zondag 16 september in Helmond. Deze dag zetten ruim vijftig Helmondse clubs hun deuren open om geïnteresseerden te ontvangen. Op de Fietsroutekaart die verspreid is onder alle basisschoolleerlingen en op verschillende locaties in Helmond te verkrijgen is, staat het overzicht wat er te doen is en voor welke leeftijd de sportaanbieder iets aanbiedt. Deze leeftijdscheck gaat van 3 jaar t/m 50+! Ook voor mensen met een beperking is er een ruim aanbod bij de sportclubs.

De toegang bij de clubs, die meedoen aan de Fietsroute, is gratis en het is niet nodig om je vooraf aan te melden voor een activiteit. Ga dus alleen, samen met een vriend/vriendin of met het hele gezin, op de fiets sfeer proeven bij de vele sportaanbieders in Helmond. En kleed je sportief, want op veel plaatsen worden clinics aangeboden. Bekijk het volledige sportaanbod en de tijden op de website van Stichting Jibb: www.jibbhelmond.nl.

Jubileumjaar
Van 15 tot en met 29 september is de 15e -en jubileumeditie van de- Nationale Sportweek. NOC*NSF, de sportbonden, alle Nederlandse gemeenten, het onderwijs en sportclubs gebruiken deze 15 dagen om te laten zien hoe leuk sport en bewegen is. Met allerlei activiteiten wordt de sport in de kijker gezet.

Meer berichten