Foto:

Brabant Disabled Open, doe mee met de golfclinic

Voor het tiende jaar in successie organiseert Stichting Brabantse Disabled Open weer het Brabants Disabled Open een wedstrijd voor golfers met een lichamelijke beperking. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 1 september. Locatie is dit jaar, net als voorgaande jaren, Golfbaan Stippelberg in Bakel.

BAKEL - In 2017 werd een noviteit aan de Brabant Disabled Open toegevoegd en wel een golfclinic.
De organiserende stichting zocht via haar contacten en met hulp van diverse media, naar personen die nog nooit, of bij uitzondering 1 keer, een golfbal hadden geslagen, laat staan of ze wisten wat het inhield.

Elf deelnemers

Elf aspirant golfers deden vol enthousiasme mee aan deze eerste golfclinic in 2017. Ieder met hun eigen beperking zoals rolstoel gebonden, dwarslaesie, spasme, visueel gehandicapt, deels verlamd. Aan het eind van de clinic waren zij vol trots op hun prestatie van de dag.

Clinic 2018

Deze succesvolle samenwerking krijgt dit jaar een vervolg. Zaterdag1 september is wederom de Brabantse Disabled Open op Golfbaan Stippelberg, met ondersteunende samenwerking van Golfbaan Het Woold in Asten. De Stichting biedt alle mogelijkheden voor mensen met een lichamelijke beperking die eens willen ervaren of golf iets voor hen is. Er is plaats voor tien personen deze dag. Vol=vol maar de organisatie belooft om daarna te doen wat eventueel alsnog kan. De golfclinic is gratis en all inclusive.

Via cees@brabantsedisabledopen.nl kunnen belangstellenden zich inschrijven.

Meer berichten