Ook koor de Vrije Heerlijckheid uit Gemert verzorgt zondag 5 augustus een optreden.
Ook koor de Vrije Heerlijckheid uit Gemert verzorgt zondag 5 augustus een optreden. (Foto: )

Carat-concerten in de Warande

Op de zondagen tot en met eind september vinden er in het Carat-Paviljoen, in stadswandelpark de Warande, Carat-Concerten plaats. Diverse muziekstijlen passeren de revue, van jazz tot pop en van klassiek tot blaasmuziek.

HELMOND - Tientallen muziekverenigingen verzorgen gedurende deze periode een gratis concert in het karakteristieke Carat-Paviljoen. De vaste aanvangstijd is 12.00 uur en het programma is rond 15.00 uur afgelopen. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig.

Het hele jaarprogramma staat op de vernieuwde website www.caratconcerten.nl

Zondag 5 augustus treedt vanaf 12.00 uur Zum Grünen Kranz uit Geldrop op. De groep met voornamelijk Egerländer/Böhmische muziek, heet sinds 2002, na een muzikaal weekend in Rüdesheim am Rhein, Musikfreunde Zum grünen Kranz. Om 13.00 uur verzorgt koor de Vrije Heerlijckheid uit Gemert (foto) een optreden. Het koor bestaat momenteel uit vijftig leden en zingt hedendaagse moderne liederen in diverse talen, begeleid door een combo. Drijvende kracht achter het koor is dirigent Jo Bouw.

Meer berichten
Shopbox