Vrijdag 16 november tijdens de Dag van de Ondernemer worden ondernemers uit Helmond en de regio weer in de schijnwerpers gezet.
Vrijdag 16 november tijdens de Dag van de Ondernemer worden ondernemers uit Helmond en de regio weer in de schijnwerpers gezet. (Foto: )

Ondernemers in de schijnwerpers

Van de redactie

Tijdens de Dag van de Ondernemer

Tijdens de 'Dag van de Ondernemer', die plaatsvindt op 16 november, zet Senzer ondernemers van de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel in de schijnwerpers. En terecht, want de ondernemers zijn van groot belang voor de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. Zij dragen namelijk positief bij aan de arbeidsmarkt en werkgelegenheid in onze regio. Op deze dag wordt ook dit jaar weer de Senzer Award uitgereikt. Deze award prijst ondernemers in de regio Helmond-De Peel die op vernieuwende wijze omgaan met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt.

HELMOND/REGIO - Er worden twee Senzer awards uitgereikt. Een in de categorie; kleine ondernemingen (tot vijftig medewerkers) en een in de categorie middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf vijftig medewerkers).

Vorig jaar hebben de Hoijse Hoeve en Van Den Broek Logistics gewonnen en gingen genoemde bedrijven dus met de eretitel aan de haal.

Aanmelden voor nominatie

Hoe kan men zich aanmelden voor nominatie. Ben jij of ken jij een ondernemer die op een innovatieve en/of andere werkwijze kijkt naar het bieden van werkgelegenheid in zijn eigen onderneming? Én vind jij dat deze onderneming de Senzer award dit jaar echt verdient? Meld die onderneming dan aan via https://www.senzer.nl/senzer-award-nominatieformulier. Een vakjury zal gaan bepalen welke zes ondernemingen worden genomineerd en begin oktober wordt bekend gemaakt wie genomineerd is.

Senzer Award

Tijdens de Dag van de Ondernemer op 16 november, mogen de aanwezige regionale ondernemers een stem uitbrengen op het bedrijf dat in hun ogen de Senzer Award verdient. Na een telling zullen de twee winnaars bekend worden gemaakt. Aansluitend is er een netwerkborrel voor alle aanwezigen.

Initiatiefnemer

Initiatiefnemer van het evenement is Werkbedrijf Senzer. Genoemde onderneming voert de Participatiewet uit voor zeven gemeentes in arbeidsmarktregio Helmond-De Peel.

De missie van Senzer is om de regionale arbeidsmarkt nog meer tot bloei te laten komen door talent en arbeidsvragen van ondernemingen samen te brengen.

Daarbij kijkt de organisatie op een creatieve manier naar alle (on)mogelijkheden, verbindt ze partijen en biedt ze verrassende oplossingen.

Meer informatie

Wilt u als ondernemer aanwezig zijn deze dag óf wilt u meer informatie over de Senzer Award en de Dag van de Ondernemer? Voor alle informatie en uitleg kunnen belangstellenden terecht op de website: www.senzer.nl/dvdo.

Meer berichten
Shopbox