De filmzaal van de Cacaofabriek.
De filmzaal van de Cacaofabriek. (Foto: )

Filmtoppers in De Cacaofabriek

HELMOND - In de zomerperiode zijn diverse filmtoppers nogmaals te bezichtigen in De Cacaofabriek. Tijdens het ZomerFilmFestival komen alle lievelingsfilms van het afgelopen jaar weer eventjes terug op het grote witte doek. Heb je nou net die ene parel gemist? Grijp dan nu nog even je kans!

In week 31 is Fantasyfilm The Shape of Water te bewonderen. Tijdens de Koude Oorlog begin jaren 1960 mag Elisa, die niet kan spreken, dankzij haar collega Zelda als schoonmaakster werken in een overheidslaboratorium. Daar ontdekt ze een mysterieus amfibisch wezen dat in een watertank leeft.

In week 32 kunt u nogmaals genieten van de film The Leisure Seeker. Alzheimer is geen vrolijk onderwerp, maar toch staat deze aandoening centraal in de roadkomedie . Voor de hoofdrollen werden twee van de beste acteurs van de oudere Hollywood- garde gestrikt: Helen Mirren en Donald Sutherland.

En last but nog least staat in week 33 de filmtopper Three Billboards Outside Ebbing, Missouri in de spotlights. Een van de grote winnaars tijdens de Golden Globes! De film vertelt het verhaal van moeder Mildred die drie billboards huurt net buiten Ebbing in Missouri om aan te kaarten dat de moordenaar van haar dochter nog niet is gevonden.

Bekijk het hele filmprogramma op:

www.cacaofabriek.nl

Meer berichten