Phileutonia tijdens een eerder concert op het Caratpodium.
Phileutonia tijdens een eerder concert op het Caratpodium. (Foto: )

Caratconcert: Phileutonia & friends

HELMOND - Op de zondagen tot en met eind september vinden er op het Carat-Paviljoen, in stadswandelpark de Warande, Carat-Concerten plaats. Diverse muziekstijlen passeren de revue, van jazz tot pop en van klassiek tot blaasmuziek. Tientallen muziekverenigingen verzorgen gedurende deze periode een gratis concert op het karakteristieke Carat-Paviljoen.

De aanvangstijd is 12.00 uur en het programma is rond 16.00 uur afgelopen. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig.

Programma 1 juli:
Een nieuwe editie van Phileutonia & Friends. Een middag met vol met muziek, deze keer geheel passend in de goede Carattraditie. De aftrap is met de Rimboband, bekend van onder andere hun optreden op Paaspop afgelopen editie. KSH Phileutonia vervolgt de middag met een gezamenlijk optreden van heel Phileutonia. De jeugd wordt daarbij in het zonnetje gezet met onder andere een workshop instrumentmaken en optredens van basisschooljeugd in het kader van hun muziekproject samen met Phileutonia. Dit alles wordt ondersteund door vrolijke muziek van Pieporkest- en Tikgroepleden, Philbee en Harmonieorkest. Jeugdkapel Applaus zal deze middag het feest afsluiten.

Meer berichten
Shopbox