Een van de vijf podia komt op het Havenplein te staan. Foto: Helmond City Events.
Een van de vijf podia komt op het Havenplein te staan. Foto: Helmond City Events. (Foto: Helmond City Events)

Het wordt gezellig voor de lopers en publiek

Wanneer je de Kennedymars loopt, kun je op sommige punten wel wat extra energie gebruiken. In Helmond Centrum zal dat geen probleem zijn. Hier vindt Kennedymars Live plaats. Er staan verschillende podia met live bands in de stad. Zo krijgt de wandelaar een energieboost en de toeschouwer een gezellige avond.

HELMOND - Na negen jaar is de bekende route van de Kennedymars aangepast. Goed nieuws, want nu loopt de route door het centrum van Helmond. In Someren starten de wandelaars om 20.00 uur, wat betekent dat de meeste tussen 23.15 en 03.15 uur in Helmond zullen zijn. Ook het evenement rondom de route in Helmond Centrum: Kennedymars Live begint om 20.00 uur . De toegang is gratis.
Er staan vijf buitenpodia verspreid over het centrum van Helmond. Alle podia liggen direct aan de route: Het Havenplein, De Kasteellaan, Havenweg, Kop van de Markt en Het Lambertushof.
Op het Havenplein staat een groot dj-podium waar diverse dj's een geweldig show neer zullen zetten. Op de Kasteellaan draait dj Giorgio Fine de lekkerste plaatjes. The Boys zetten de Havenweg op zijn kop. Hits van nu wisselen zij af met all time classics van Bruno Mars tot Guus Meeuwis. Op de Kop van de Markt vindt vanaf 13.00 uur een muzikaal programma plaats. Om 21.00 uur start Van Eigen Bodem: dé Nederpop en -rockcoverband. Om 00.00 uur begint de zanger Rene Schuurmans, bekend van onder andere de hit Laat de zon in je hart. Ook Stanley Hazes en Julian Stuiver zijn van de partij.
Het Muziekcafé mag het pittoreske pleintje Lambertushof gebruiken om in samenwerking met Stichting Lambertushof een geweldige 80's-party te houden onder de professionele leiding van Geert XXL.
De organisatie is nog druk bezig met het muziekprogramma. De komende weken worden daarom regelmatig acts naar buiten gebracht. Buiten zal de muziek op alle podia tot 02.00 uur te horen zijn. De tapkranen buiten sluiten echter pas om 03.00 uur. Meerdere cafés in het centrum sluiten deze dag om 04.00 uur.

Meer berichten
Shopbox