De Ibiza Markt strijkt zondag 1 juli neer bij de Cacaofabriek. Foto: IVDB.
De Ibiza Markt strijkt zondag 1 juli neer bij de Cacaofabriek. Foto: IVDB. (Foto: IVDB)

Ibiza Markt terug bij Cacaofabriek

Je hoeft niet naar Ibiza af te reizen om één van haar typische hippiemarkten mee te maken. De Ibizamarkt komt namelijk zondag 1 juli weer terug bij De Cacaofabriek in Helmond. Live muziek, lekkere hapjes en natuurlijk: een vrolijke hippiemarkt waar je de hele middag kunt rondneuzen!

HELMOND - Ook dit jaar heeft de organisatie weer haar best gedaan om het hippiegevoel uit Ibiza naar verschillende plekken in Nederland over te brengen. Op zondag 1 juli tussen 12.00 en 18.00 uur is het de beurt aan Helmond. Vorig jaar is het erg goed bezocht en de sfeer was fantastisch. De toegang is gratis.

Zestig standhouders

Op de Ibiza Markt vind je ruim zestig standhouders met een exclusief aanbod van hippie -en chique producten die gerelateerd zijn aan het eiland Ibiza zoals: hippe fashion, sieraden, tassen, woonartikelen, beauty, beleving, eten en drinken. Op de markt wordt een sfeervolle lounge gecreëerd waarbezoekers even kunnen bijkomen met toepasselijke muziek en een drankje.

Live optredens

Klaar met winkelen? Dan kun je heerlijk loungen, terwijl je live optredens bekijkt. Verschillende deejays en live acts zullen het podium betreden. Naast dit alles staan er natuurlijk ook allerlei food- en fashiontrucks.

Alle leeftijden

Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten. Zo kunnen zij bijvoorbeeld hoepelen op het grasveld, reuze bellen blazen en er is een caravan waaruit geschminkt wordt, ook staan er springkussens.

De Ibiza Markt is open van 12.00-18.00 uur bij de Cacaofabriek in Helmond. Op zoek naar meer informatie? Kijk op

www.hipandhappyevents.nl

Meer berichten
Shopbox