Wilhelminaschool Helmond
Wilhelminaschool Helmond (Foto: Wilhelminaschool)

Wilhelminaschool bestaat 150 jaar

HELMOND - De Wilhelminaschool aan de Bachlaan in Helmond, bestaat dit jaar 150 jaar. Dat wil de school vieren met een reünie op zaterdag 29 september 2018.

Om aan alle reünisten tegemoet te komen, kan iedereen kiezen voor het middagprogramma (pakket A, alle leeftijden) vanaf 14.00-17.00 uur of voor het avondprogramma (pakket B, 18 jaar en ouder) vanaf 20.00 tot 01.00 uur of zelfs voor allebei (pakket C).

Tijdens de feestmiddag is er volop gelegenheid om bij te kletsen met oud- klasgenoten, oud-leerkrachten, oud-collega's of andere nauw betrokkene zoals bijvoorbeeld oud-ouders, met koffie of thee of een drankje. Er komt een plek waar je mogelijk meegebrachte foto's kunt ophangen, onze fotoboeken worden ter inzage neergelegd en er worden foto's van jaargroepen gemaakt. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de huidige school te bekijken. Ook tijdens de feestavond kan er bijgekletst worden met muziek voor jong en oud en ruimte voor ouderwets swingen.

Zin om te komen? Ga naar https://www.150jaarwilhelminaschool.nl voor alle praktische informatie en bestel in de webshop je entreebewijs.

Meer berichten
Shopbox