Inschrijven voor het Gino van Breetoernooi kan tot zondag 24 juni.
Inschrijven voor het Gino van Breetoernooi kan tot zondag 24 juni. (Foto: )

Voeten in het zand bij beachvolleybaltoernooi

Volleybalvereniging RVC houdt zaterdag 30 juni en zondag 1 juli de 11e editie van het Gino van Bree Beachvolleybalweekend. De parkeerplaats bij het Veka-Sportcentrum in Helmond wordt omgetoverd tot een heuse beachvolleybalarena, een dj zorgt voor zomerse muziek, voor de kinderen is er een springkussen en voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Zaterdag wordt tussen 16.00-20.00 uur gebeachvolleybald voor het goed doel. Dit jaar staat de strijd tegen fibromyalgie centraal. Na een potje beachvolleybal kan worden aangeschoven bij de barbecue. Kosten zijn 15 euro per persoon, exclusief drankjes. De opbrengst hiervan is voor het Reumafonds.

Zondag 1 juli is bestemd voor de recreatieve beachvolleyballer. Van 10.00-18.00 uur strijden teams van 4 of 6 personen om de felbegeerde wisselbekers en eeuwige roem.
De 6x6 klasse is voor de wat minder geoefende teams. De 4x4 klasse is voor de wat beter geoefende volleyballer. Kosten voor het meedoen bedragen 45 euro per team wat ook ten goede komt aan het goede doel .

Gino van Bree
Het beachvolleybaltoernooi werd voor het eerst in 2008 gehouden. Gino en daarmee zijn bedrijf Van Bree Containers was zo enthousiast dat hij zorgde voor het benodigde zand. In 2010 kwam hij door ernstige ziekte te overlijden. Ter nagedachtenis aan hem is zijn naam verbonden aan het beachvolleybaltoernooi.

Inschrijven
Ben je alleen of met een groepje schroom je niet om je in te schrijven want elke euro voor het goede doel is er een. Teams worden ter plaatse samengesteld.

Inschrijven kan tot zondag 24 juni. Voor meer informatie over het toernooi en inschrijven:

www.rvchelmond.nl

Meer berichten
Shopbox