De 'voetbalvrouwen van Mifano' organiseren het 40e Straatvoetbaltoernooi. Foto: Jos Lenssen.
De 'voetbalvrouwen van Mifano' organiseren het 40e Straatvoetbaltoernooi. Foto: Jos Lenssen. (Foto: Jos Lenssen)

Straatvoetbal Mierlo

Mierlo - Op het Mierlose sportpark 'De Ark', aan de Goorsedijk gaat op maandag 18 juni de bal rollen met het oog op de 40e editie van het Mierlose Straatvoetbaltoernooi. Bij het sportieve dorpsevenement gaan evenals voorgaande jaren de herenteam weer sportief strijden om 'de Cup met Grote Oren'. De deelnemende damesteams gaan onderling uitmaken welk team zich een jaar lang de 'beste straatvoetbalsters van Mierlo' mogen noemen. De organisatie van het op één na oudste Straatvoetbaltoernooi van Nederland is in handen van de Commissie Straatvoetbal Mierlo. Een organisatie bestaande uit 'de vier voetbalvrouwen van Mifano.

Naast de diverse speelrondes die zullen plaatsvinden op maandag 18 juni, dinsdag 19 juni, woensdag 20 juni en donderdag 21 juni én de finaleavond op zaterdag 22 juni, bevat het programma van het jubileum Straatvoetbaltoernooi in Mierlo ook nog een gezellige afsluitingsavond op zaterdag 22 juni in het Mifano-Paviljoen op sportpark 'De Ark'. Tijdens deze avond is er een optreden van zanger Raymon Hermans.

Tijdens de poulefase duren de wedstrijden 2x 10 minuten, met 10 minuten rust tussen de wedstrijden door. In de halve finale en de finale duurt de wedstrijd 2x 15 minuten. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Alle informatie is te vinden op:

straatvoetbalmierlo.nl

www.mifano.nl

Fotobijschrift:

Meer berichten
Shopbox