'Het zal me een zorg wezen'in het Annatheater. Foto: Armand Hoogland.
'Het zal me een zorg wezen'in het Annatheater. Foto: Armand Hoogland. (Foto: Armand Hoogland)

'Het zal me een zorg wezen' in Annatheater

HELMOND - Rotary Helmond biedt de inwoners van Helmond een theatervoorstelling met muziek en revue-elementen aan. Deze avond is samen georganiseerd met de Will Hawkins Foundation en de Stichting Nei Skoen uit Mierlo-Hout.

'Het zal me een zorg wezen'! en is een lichte theatervoorstelling over het leven tussen overlast en participeren. 'Het leven is een feest! En je weet wat ze zeggen: je moet alleen wel je eigen slingers ophangen. Iedereen doet mee! Maar wat als je dat niet lukt? Je te bang bent om je te laten zien? Of het feesten elke keer gloeiend uit de hand loopt? Onze samenleving zit niet te wachten op mensen die niet durven of voor overlast zorgen met hun verwardheid of verslaving… Participatiemaatschappij… me reet. Of zijn ze zoals jij en ik? En benne we toch op de wereld om mekaar te helpen?'

Iedereen in de Helmondse gemeenschap is welkom. In het bijzonder voor mensen die zelf actief in herstel zijn of zich inzetten voor de sociale sector. De voorstelling is ook interessant voor mensen de beroepsmatig zijn betrokken bij gemeentebeleid of werkzaam zijn in zorginstellingen of het onderwijs. En bedoeld voor iedereen die zich verbonden voelt met het thema.

Met onder andere Stadskunstenaar Thomas Pieters & Guus van Marwijk, de Nei Skoen Story Band, een Ted Talk van hoofdredactrice van LEF Magazine, de Will Hawkins Band en het theatergezelschap Party-cipatie. De voorstelling is donderdag 14 juni in het Annatheater en begint om 20.00 uur. Aanmelden:
willhawkinsfoundation@gmail.com

Meer berichten
Shopbox