Van Dik Hout kom terug naar de Kasteeltuinconcerten op vrijdag 13 juli en brengen een supportact mee
Van Dik Hout kom terug naar de Kasteeltuinconcerten op vrijdag 13 juli en brengen een supportact mee (Foto: )

Latin, rock, funk en Nederlandstalig

Het muziekprogramma van de jaarlijkse concertreeks De Kasteeltuinconcerten is bekendgemaakt. Zeven weken lang op de vrijdagen tussen 6 juli en 17 augustus staan bands op het podium in de Kasteeltuin.

HELMOND - Nieuw dit jaar is het akoestische, lokale talentenpodium. In de Kasteeltuin wordt tijdens de concerten een extra optreedplek ingericht. Hiermee wil de organisatie Lokaal muzikaal talent stimuleren en een podium bieden. Ook voor de bezoekers die de drukte van het grote podium even willen ontvluchten, biedt deze plek een prima en rustig alternatief. De programmering van dit lokale talentenpodium maakt de organisatie binnenkort bekend.

Door de nieuwe terreinindeling tijdens de Kasteeltuinconcerten kunnen bezoekers een ronde om het kasteel lopen tijdens de concerten. Ook het foodplein komt terug. Dit keer echter als foodstraat voor het kasteel langs, tussen de
duiventorens.

Programma

Het eerste Kasteeltuinconcert op vrijdag 6 juli biedt de rock van de Daredevils.

13 juli
Van Dik Hout komt terug naar Helmond samen met supportband Massi.

20 juli
Timbazo is een wervelende latin-band die garant staat voor een uitbundig dansfeest.

27 juli
Soulmachine is één van de weinige bands in Nederland die alle soul- en funkhits nog speelt zoals ze in de jaren 60, 70 en 80 gespeeld werden.

3 augustus
Massada: latijns-amerikaanse ritmes en percussierock overgoten met een Moluks sausje. Massada is bekend van hun eigen hits, waaronder Latin dance, Arumbai en Sajang é en zijn inmiddels al meer dan dertig jaar actief op de binnen- en buitenlandse concertpodia.

10 augustus
Band with Benefits speelt ingenieuze medleys van de vetste hits aller tijden.

17 augustus
This is Jackson is een groep dansers en muzikanten die het publiek meeneemt langs de grootste hits van Michael Jackson.


Volgens traditie begint de muziek om 20.30 uur en eindigt om 23.00 uur. De horeca is geopend van 19.30 tot 23.30 uur. Kinderen die de lege bekers helpen verzamelen, krijgen een leuke attentie. De Kasteeltuinconcerten zijn gratis toegankelijk. Meer informatie: kasteeltuinconcerten.nl

Meer berichten
Shopbox