De deelnemers aan de HotSpot Talent Live Show op 21 april jl. in Mierlo.
De deelnemers aan de HotSpot Talent Live Show op 21 april jl. in Mierlo. (Foto: )

Jong talent in HotSpot Talent Live Show

HELMOND - De theatershow van HotSpot Talent in Mierlo was de kick-off van een lange reeks shows op meerdere plaatsen in Brabant. Op zondag 17 juni doet HotSpot Talent Helmond aan. "Hotspot Talent is een podium waar talenten en beginnende artiesten uit Brabant de kans krijgen zich te presenteren en kunnen samenwerken met andere muzikale talenten. Het is dus géén open podium of talentenjacht, maar er wordt hard gewerkt aan een echte show", aldus de Mierlose organisator, muzikant en zanger Marcel Mulders (46). Zijn doel is talentontwikkeling te stimuleren en live shows te organiseren en zo jonge talenten, in de leeftijdscategorie van 13 tot 25 jaar, met elkaar in contact brengen en hen letterlijk en figuurlijk een podium geven. Na een jaar lang voorbereiden is Hotspot Talent klaar om live shows te geven met een poule aan diverse talenten. Nieuwe talenten/artiesten kunnen zich altijd aanmelden.

"Ik kijk samen met de talenten wat goed bij hen past en ze worden muzikaal uitgedaagd . De communicatie is onderling erg goed en iedereen leert van elkaar. Ik vind het ook belangrijk dat iedereen betrokken is, zo ontstaat er uiteindelijk magie op het podium. Alle talenten hebben bij ons het verantwoordelijkheidsgevoel dat ze met elkaar samenwerken aan een grote show. Er zijn ook al leuke nieuwe vriendschappen ontstaan onder elkaar. Voor de live shows creëren we veel afwisseling. Het publiek krijgt een spetterende show te zijn, zien met zangers, dansers, rap en musical-acts. Ook zijn er hele mooie combinaties te zien, waarbij zang, dans en instrumenten een act vormen. Veel talenten en beginnende artiesten melden zich vaak solo bij ons aan, en staan misschien wel als verrassende of speciale act op het podium."

Meer informatie

Op zondag 17 juni is om 15.00 uur de twee uur durende show in zaal Adelaars aan de Hoofdstraat 137 Helmond te zien. Entree is 9 euro per persoon.

Meer berichten
Shopbox