Jeroen Helfrich en Marjolein Hogenes gaan in november de marathon lopen in New York en willen daarmee geld inzamelen voor KiKa.
Jeroen Helfrich en Marjolein Hogenes gaan in november de marathon lopen in New York en willen daarmee geld inzamelen voor KiKa. (Foto: )

Pubquiz'en voor Jeroen, Marjolein en vooral KiKa

Jeroen Helfrich en Marjolein Hogenes wonen in Zoetermeer maar hebben familie in Brandevoort. In november gaan zij de marathon van New York lopen voor KiKa. Om extra geld in te zamelen wordt zaterdag 1 september een pubquiz in Brandevoort gehouden.

HELMOND - De opbrengst van de pubquizavond gaat volledig naar KiKa dat als doel heeft om het genezingspercentage van kinderen met kanker te verhogen van 75% naar 95%. Dit omdat jaarlijks ongeveer 550 kinderen in Nederland de diagnose kanker krijgen en daar nu 1 op de 4 van overlijdt. Dit moet en kan veel beter.

De KiKa PubQuiz wordt gepresenteerd door quizmaster Jan Maarten van quizzing.nl en staat garant voor een paar uur fanatisme, enthousiasme en natuurlijk gezelligheid voor écht iedereen die niet vies is van (quiz)spelletjes. De quizmaster praat de avond aan elkaar en bestookt de deelnemers met in totaal 64 vragen. De vragen worden gesteld aan de hand van plaatjes en geluidsfragmenten en zijn voor alle duidelijkheid ook te zien op een projectiescherm. De onderwerpen zijn divers: geschiedenis, aardrijkskunde, sport, biologie, politiek, muziek, film, wiskunde; voor iedereen wat wils.

De KiKa Pubquiz wordt gespeeld in Wijkhuis 't Brandpunt, Biezenlaan 29 in Helmond. Een team bestaat uit 3 tot 5 deelnemers. De kosten zijn 10 euro per persoon inclusief borrelnootjes en bitterballen, voor KiKa. De zaal gaat open om 19.30 uur, de pubquiz begint om 20.30 uur. Een tablet huren kost 12,50 euro per team, een eigen telefoon of tablet meenemen is ook mogelijk.

Inschrijven doe je vóór 25 augustus via mail naar: jeroenenmarjoforkika@outlook.com, met daarbij: 1) vermelding van jullie geweldige teamnaam 2) het aantal teamleden en 3) een bereikbaar telefoonnummer.

Meer informatie: https://www.runforkikamarathon.nl/
jeroen-en-marjolein.

Meer berichten
Shopbox