Eric Vloeimans bij Jeugdmuziekdag

Eric Vloeimans. Foto: Jacinto Veldhoen.
Eric Vloeimans. Foto: Jacinto Veldhoen. (Foto: Jacinto Veldhoen)

HELMOND - In stadspark De Warande vindt zondag 27 mei een groot muzikaal evenement plaats voor de jeugd en belangstellenden georganiseerd door de Helmondse muziekverenigingen en Kunstkwartier.
Top-trompettist Eric Vloeimans geeft om 12.30 uur een masterclass over zijn opvatting van muziek maken. De masterclass is in de Vooruitgang aan de Kloosterstraat 5 in Stiphout. Entree bedraagt 5 euro.

Concert
In Helmond wordt veel muziek gemaakt, onder meer bij vijf grote muziekverenigingen en bij Kunstkwartier. Op zondag 27 mei werken veel jeugdleerlingen een hele dag richting concert op het Caratpaviljoen. Het concert begint om 15.30 uur, en daarbij is trompettist Eric Vloeimans te gast. Met hem wordt aansprekende muziek uit zijn muziekboek 'Horn of Plenty' gespeeld. Het concert duurt circa drie kwartier en is vrij toegankelijk.

Kindermuziektuin
De Kindermuziektuin is al een aantal jaren een aansprekende kinderattractie bij Muziek op de Dommel in Eindhoven. Dit jaar staat de Kindermuziektuin ook in Helmond, in stadspark De Warande. Een zondagmiddag vol muziek en zelf klanken maken, voor kinderen, grootouders, parkwandelaars en andere belangstellenden. De Kindermuziektuin is open van 14.00-17.00 uur en de entree is gratis.

Meer berichten
Shopbox