DC Dedly's sluit Pinkblues af op maandag 21 mei om 21.00 uur.
DC Dedly's sluit Pinkblues af op maandag 21 mei om 21.00 uur.

Vier dagen Pinkblues in Someren

SOMEREN - Vanaf vrijdag 18 mei tot en met maandag 21 mei wordt het jaarlijkse bluesfestival 'Pinkblues in Someren' gehouden, georganiseerd door de Stichting Blues Someren en de plaatselijke horeca.
Vrijdag 18 mei trapt bluesrockband 'Bloezz' om 21.00 uur af in café In d'n Herberg. Op zaterdag gevolgd door rock and roll blues band 70'S Tush in D'n Egelantier, eveneens om 21.00 uur.                                                

Zondag 20 mei begint 's middags om 15.00 uur met een optreden van de rythm & blues band 'Dave Chavez Band', in café Uncle Buck. 's Avonds om 21.00 uur neemt de Nederlandse bluesband 'Route 61' het podium over in Ons Café.

Pinkstermaandag 20 mei begint om 15.00 uur met de bluesband Blues Rebel in Ons Café.

Pinkblues Someren sluit af met een optreden van de Brabantse americana roots en rock-blues band D.C. Dedly's in D'n Egelantier.

De band ontstond in 2013 en was in 2016 finalist in de Dutch Blues Challenge. Michiel Malschaert (zang en harmonica), René Niessen (gitaar), Thijs Henderikx (drums) en Stijn Loman (bas) hebben een zestal nummers over reizen door de USA, drank en vrouwen op genomen en via een EP uitgebracht. Hun blues is doorspekt met invloeden als rockabilly, country en swamp rock.

Alle informatie is te vinden op:

https://nl-nl.facebook.com/pinkbluessomeren/

Meer berichten