Nieuw muziekfestival: Helmond Live

Helmond Live is een nieuw muziekfestival in Helmond. De eerste editie is op donderdag 10 mei. Daarna volgen er nog drie: op 12, 19 en 26 mei.
Helmond Live is een nieuw muziekfestival in Helmond. De eerste editie is op donderdag 10 mei. Daarna volgen er nog drie: op 12, 19 en 26 mei.

Helmond leert dit jaar een geheel nieuw muziekfestival kennen: Helmond Live. Met vier edities op de kalender brengt Helmond Live het centrum van de stad tot leven. Op donderdag 10 mei, Hemelvaartsdag, trapt Stichting Helmond City Events af met de tribute-editie.

Helmond Live is een laagdrempelig en sfeervol muziekevenement rondom de terrassen in het gezellige horecagebied van Helmond. Het evenement kent mooi aangeklede buiten- en binnenpodia met lokale en regionale bands, acts en dj's. Helmond Live is gratis toegankelijk en iedere editie kent zijn eigen thema. Helmond Live wordt georganiseerd door Stichting Helmond City Events dat ook de Kasteeltuinconcerten verzorgt.

Tribute-editie 10 mei

Donderdag 10 mei is de tribute-editie die om 15.00 uur begint tot 20.00 uur. Door het hele centrum spelen de beste tribute-acts van onder andere: The Beatles, Johnny Cash, Doe Maar, Joe Cocker, Kings of Leon en Pearl Jam.

Zaterdag 12 mei

Zaterdag 12 mei is de Nederpop-editie. De optredens zijn tussen 19.00-00.00 uur op vier buitenpodia: Kasteellaan, Havenplein, Havenweg en Steenweg.

Zaterdag 19 mei

De zaterdag van de Nightrun in het centrum van Helmond staat in het teken van de funk & soul. De bands spelen tussen 19.00-00.00 uur op vijf buitenpodia: Steenweg, Havenplein, Havenweg, Kasteellaan en Markt 42.

Zaterdag 26 mei

Deze zaterdag staat in het teken van de 80's en 90's. Tussen 19.00-00.00 uur is er muziek op vier buitenpodia: Kasteellaan, Havenplein, Havenweg, Steenweg.

Meer informatie en het programma is te vinden op:

www.helmondcityevents.nl

Meer berichten