V.l.n.r. Antoine Beije (Commercieel manager Helmond Sport), Jeffrey Otten (Eigenaar SolarUnie), Leon Vlemmings (Algemeen directeur Helmond Sport)
V.l.n.r. Antoine Beije (Commercieel manager Helmond Sport), Jeffrey Otten (Eigenaar SolarUnie), Leon Vlemmings (Algemeen directeur Helmond Sport)

SolarUnie nieuwe naamgever stadion Helmond Sport

HELMOND - Vanaf komend seizoen zal Helmond Sport haar thuiswedstrijden gaan spelen in het SolarUnie Stadion. Het Gemertse bedrijf is hiermee de opvolger van Lavans. Helmond Sport en SolarUnie tekenden in de rust van de wedstrijd Helmond Sport- RKC Waalwijk een overeenkomst voor vier seizoenen. SolarUnie gaat hiermee de geschiedenis in als laatste naamgever van het huidige stadion. In 2022/2023 verhuist de club naar de sport-en (be)leefcampus op De Braak. "We zijn heel trots dat we SolarUnie als onze nieuwe stadionnaamgever kunnen presenteren. Het bedrijf sluit met het thema duurzame energie mooi aan bij wat wij willen betekenen voor de regio Helmond. We gaan samen met hen op weg naar het nieuwe stadion", aldus Leon Vlemmings, algemeen directeur Helmond Sport. Sinds vorig jaar is SolarUnie actief als partner bij Helmond Sport. Jeffrey Otten, eigenaar SolarUnie: "Al snel voelden wij ons als bedrijf vertrouwd en gewaardeerd binnen Helmond Sport. Met de bouw van ons nieuwe pand en de groei die wij doormaken zien wij de naamgeving aan het stadion als een mooie vervolgstap. Wij hopen samen op weg te gaan naar mooie tijden voor een ieder die Helmond Sport een warm hart toedraagt."

Foto: v.l.n.r. Antoine Beije (commercieel manager Helmond Sport), Jeffrey Otten (eigenaar SolarUnie), Leon Vlemmings (algemeen directeur Helmond Sport).

Meer berichten