Dennie Christian zette vorig jaar de tent volledig op zijn kop.
Dennie Christian zette vorig jaar de tent volledig op zijn kop.

'Für jeden wat wils' in Someren-Heide

Op 24, 25 en 26 augustus gehen Die Heise Bierfesten los in Someren-Heide. Een weekend vol pullen bier en wijn, dansen op de tafels, hübsche Mädchen in dirndl's en Deutsche muziek. De 11e editie wordt für jeden wat wils met onder andere optredens van Di-Rect, STUK TV, Dave Roelvink, Dennie Christian en Anita Meyer.

SOMEREN-HEIDE - Di-Rect past volgens de organisatie, goed op Die Heise Bierfesten. Want als er één Nederlandse band is die sfeer kan maken en een tent op z'n kop kan zetten, dan is het Di-Rect wel. Al zijn ze al 24 jaar actief, ze weten zich steeds weer te vernieuwen De afgelopen tours verkochten dan ook weer stuk voor stuk uit. En zoals gitarist Bas zelf al aangaf: de meeste bands dromen van een optreden op Lowlands, wij van een optreden op een bierfeest in Someren- Heide. En dat gaat gebeuren op vrijdagavond 24 augustus in de Bierfestzelt.
De andere grote namen die dit jaar naar Someren Heide komen zijn de mannen van STUK TV, de gasten achter een van de grootste en populairste YouTube kanalen van Nederland. Iedere week voeren ze een opdracht uit die kijkers kunnen indienen op hun website. Maar ook muzikaal staan ze hun mannetje.

Zaterdag komt Dave Roelvink het megapark op zijn kop zetten. De zoon van … werd bekend van programma's als Expeditie Robinson en de Roelvinkjes maar hij heeft zich inmiddels ontpopt tot een graag geziene dj op feestjes en partijen.
Een absoluut hoogtepunt vorig jaar was het optreden van Dennie Christian. Met zijn enthousiasme had hij binnen een paar seconden iedereen op de banken staan in de Bierfestzelt. En dit jaar komt hij niet alleen, maar brengt hij Anita Meyer mee.
Naast deze namen komen er natuurlijk nog veel meer artiesten naar Someren-Heide. Op dit moment zijn dj Otto Wunderbar, dj Immer Hansi en Beck& Bauer bevestigd. De komende weken maakt de organisatie nog meer namen bekend.
En niet alleen op het gebied van muziek is er voor jeden wat wils. in het Heise Megapark kan gedanst worden, in de Biergarten kunnen bezoekers relaxen met een speciaal biertje en pom de trek te stillen kunnen zij terecht bij de verschillende eettentjes voor de traditionele wurst mit
sauerkraut, een heerlijk kippetje, broodjes of een visje bij de viskraam.

Voor de kleintjes is er op zondag een grote speelweide met diverse attracties en hebben de kids hun eigen party ohne Ende tijdens de schuimparty in Heise Megapark. Ook is er dit jaar op zondag weer een blaaskapellenfestival. Zoals altijd is de entree op zondag gratis. Meer informatie?

dieheisebierfesten.nl

Meer berichten