Het autismeteam van ORO, met v.l.n.r. Sandra Meyer, Siet Kusters, Sanne Eickmans, Cora Koppens, Monique van Hoeij. Foto: Anne Verhees.
Het autismeteam van ORO, met v.l.n.r. Sandra Meyer, Siet Kusters, Sanne Eickmans, Cora Koppens, Monique van Hoeij. Foto: Anne Verhees. (Foto: Anne Verhees)

Autismeteam ORO on tour met lezingen in de regio

REGIO - Tijdens de landelijke Autismeweek, nog tot 6 april, verzorgt het autismeteam van ORO gratis toegankelijke lezingen. Dit team begeleidt de eigen medewerkers, organiseert scholingen en ondersteunt actief op de werkvloer als er vragen zijn. Om het thema meer bekendheid te geven, gaan de specialisten uit het team 'on tour', samen met (ervarings)deskundigen.

Deurne:  Op vrijdag 6 april wordt op Het Rijtven, Den Dreef 13 in Deurne, om 14.00 uur en om 16.30 uur een Autisme belevingswandeling gehouden. Tijdens deze wandeling ervaren deelnemers wat autisme met iemand doet aan de hand van voorbeelden uit de natuur.

Asten: In Asten staan op donderdag 5 april de eetproblemen van mensen met autisme centraal tijdens een lezing in De Beiaard, Pastoor de Kleijnhof 21. De lezing begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Gemert: In Gemert wordt op 5 april een ervaringsverhaal verteld over het vastlopen op het werk in verband met autisme. Dit met beelden ondersteunde verhaal begint om 14.00 uur. Locatie: Karbeel 15 in Gemert.

Deelnemen? Gratis aanmelden voor een of meerdere lezingen kan door een mail te sturen naar:

academie@oro.nl

Meer berichten