Tijdens de speeddates kunnen werkgevers en werknemers op een informele manier met elkaar kennismaken.
Tijdens de speeddates kunnen werkgevers en werknemers op een informele manier met elkaar kennismaken.

Tweede workdate bij Senzer en UWV

De tweede Workdate van 2018 vindt plaats op dinsdag 10 april. Het is een initiatief van Senzer en het UWV. De Workdate is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een leuke baan of stageplaats óf werknemers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. En voor werkgevers die hun organisatie, werkplekken en vacatures onder de aandacht willen brengen.

Werkgevers zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers en die kunnen hier mensen ontmoeten die graag aan de slag willen of een stageplek zoeken. Samen kunnen ze makkelijk in gesprek gaan om te zien wat ze voor elkaar te kunnen betekenen. De Workdate van 10 april is voor de gehele regio Helmond-De Peel (Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren) en vindt plaats in restaurant Inclusief in Helmond. Deelname is geheel gratis. Geïnteresseerde werkgevers die willen deelnemen aan de Workdate kunnen contact opnemen met het accountteam van Senzer. Mensen die op zoek naar een baan kunnen met hun cv binnen lopen.

Programma

Om 13.30 uur is de ontvangst waarna een half uurtje later de Workdate wordt geopend en om 14.10 uur de aanwezige bedrijven een presentatie geven van hun vacatures. Tussen 14.15-16.00 uur is het tijd voor het speeddaten tussen werkzoekenden en werkgevers, workshops en mogelijkheid tot krijgen van adviezen.

Deelnemen Workdate

Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen zich aanmelden via hun eigen participatiecoach of kunnen gewoon binnen lopen tijdens de Workdate. De werkzoekenden dienen hun actuele cv mee te nemen. Werkgevers en uitzendbureau's die geïnteresseerd zijn in deelname aan de Workdate kunnen contact opnemen met het accountteam van Senzer via 0492-58 24 44.

Restaurant Inclusief ligt aan het Montgomeryplein 6 in Helmond.

Meer berichten