Paaspop heeft veel meer te bieden dan muziek alleen. Het is een totaalbeleving waarin je als bezoeker wordt ondergedompeld zodra je het festivalterrein betreedt. Paaspop wordt gehouden op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.
Paaspop heeft veel meer te bieden dan muziek alleen. Het is een totaalbeleving waarin je als bezoeker wordt ondergedompeld zodra je het festivalterrein betreedt. Paaspop wordt gehouden op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.

Een line-up om van te likkebaarden

Het is nog maar heel even wachten en aftellen, voordat het feest dat Paaspop heet weer losbarst in Schijndel! Over een kleine twee weken alweer - van vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april - treden op terrein De Molenheide in Schijndel ongeveer 200 acts op. En het belooft uiteraard weer een te gekke editie te worden.

REGIO - Dat Paaspop 'het Brabantse Las Vegas' wordt genoemd is logisch. Net als de Amerikaanse woestijnstad bruist en zindert het festival 72 uur lang en biedt het met 14 podia en area's een magische ontdekkingsreis naar het onverwachte door een duizelingwekkend aanbod van theater, cabaret, high class entertainment, absurditeiten, straatartiesten, stand-up comedy, lifestyle, variété en vooral heel veel muziek in alle genres. Van hiphop tot 'heavy' en van dance tot singer-songwriters. Toppers uit het binnenland zijn zeker BLØF, DeWolff, De Jeugd van Tegenwoordig, Guus Meeuwis en Kensington niet te vergeten. Terwijl buitenlandse grote namen als Fatboy Slim, Iggy Pop en The Wombats ook acte de presence geven. Kortom, genoeg redenen om dit jaar (weer) een bezoek aan Paaspop te brengen.

Overdag is Paaspop de ultieme plek om vrienden voor het leven te maken; 's avonds worden bezoekers betoverd door de duizenden lichtjes die de weg wijzen naar nóg meer avontuur op The Strip (Paaspops Time Square midden op het terrein) of in de spannende Join US!-area. Bezoek ook eens de Thunderalley, de overdekte winkel-lifestyle area met 's lands coolste barbier Schorem Barbier en met platenzaak Vinyl Mania waar vinyl te koop is en concerten plaatsvinden.

Ook aan de overnachters is uiteraard gedacht. De prachtige Paaspop Camping wordt dit jaar - geheel in Las Vegas-style - omgetoverd tot Paradise City. Een sfeervol stadje met een heuse beautysalon, supermarkt, kampvuur en volop entertainment zoals een bioscoop, arcadehal en een silent disco. Kortom, 24/7 Paaspop awesomeness! Check voor alle info, het duizelingwekkende programma en de dagindeling www.paaspop.nl.

Meer berichten