Valentijns drive-in bioscoop

Voor de meest originele en romantische date op Valentijnsdag moet je dit jaar in Helmond zijn! Op de parkeerplaats van De Cacaofabriek zal namelijk een echte drive-in bioscoop geplaatst worden, zoals je in de Amerikaanse klassiekers ziet. Met een scherm van 14 bij 10 meter wordt dit de ultieme bioscoopervaring, knus met je lief in een heerlijk verwarmde auto. Via een FM-zender ontvangen de bezoekers het geluid op de autoradio en kunnen zij zelf het volume regelen. De Valentijns drive-in avond op 14 februari begint om 20.00 uur.

HELMOND - Op het terrein is een horecavoorziening aanwezig voor hapjes en drankjes tijdens de film. Deze kunnen gewoon besteld worden vanuit de auto. 

De film die gaat draaien is La La land uit 2016. De film is een moderne variant op de klassieke Hollywoodmusical en een ode aan iedereen die durft te dromen. La La Land kreeg 14 Oscarnominaties en won zes beeldjes. Daarnaast won de film 7 Golden Globes. Mia (Emma Stone) is een serveerster met de droom om actrice te worden, maar ondanks de talloze audities die ze doet, heeft ze geen succes. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) droomt van een eigen club. Ze ontmoeten elkaar een paar keer toevallig en worden verliefd. Ze proberen elkaar te stimuleren hun dromen waar te maken en met succes. Maar dit succes drijft hen ook geleidelijk uit elkaar.

Meer informatie en tickets:

www.cacaofabriek.nl

Meer berichten