Zondag 7 januari zijn de Polderse bossen bij Asten het decor van de Erima Jaspercross.
Zondag 7 januari zijn de Polderse bossen bij Asten het decor van de Erima Jaspercross.

Erima Jaspercross in Polderse bossen

Atletiekvereniging 't Jasper Sport houdt zondag 7 januari de jaarlijkse Erima Jaspercross. Dit evenement is de zesde cross in de Limbra Cross Competitie, een crosscompetitie van negen atletiekverenigingen uit Limburg en Brabant.

ASTEN - De Erima Jaspercross vindt zoals altijd plaats in de Polderse bossen te Asten. De start en finish zijn nabij blokhut 'de Polderhonk' aan de Bergweg 26 in Asten.

Het evenement begint met het programma voor de volwassenen (recreanten en wedstrijdlopers). Om 10.30 uur start de lange cross over 8 kilometer, om 11.30 uur gevolgd door de korte cross over 4 kilometer, waar ook de jongens junioren A/B in meelopen. Het programma voor volwassenen sluit af met een prijsuitreiking om 12.10 uur. Dit wordt gecombineerd met een leuke loterij.

Rond het middaguur is de jeugd aan zet, met een speciaal jeugdprogramma. Ook hier kunnen recreanten en wedstrijdlopers aan deelnemen. Behalve mooie ereprijzen, is er ook voor de jeugd een loterij. Het programma is tegen 14.30 uur afgelopen.

Inschrijven

Bij voorkeur schrijven deelnemers zich vooraf in via de website: www.inschrijven.nl. Op de dag zelf inschrijven is ook mogelijk, voorafgaand aan de cross bij het wedstrijdsecretariaat in blokhut nabij het parcours.

Het evenement vrij toegankelijk voor toeschouwers. De hele dag zijn er diverse dranken en versnaperingen te verkrijgen in blokhut 'de Polderhonk'. 't Jasper Sport hoopt behalve veel deelnemers ook een breed toeschouwerspubliek te mogen begroeten.

Meer informatie is te vinden op onderstaande website van atletiekvereniging 't Jasper Sport en via de speciale pagina op Facebook:

www.facebook.com/events/442559812808563

www.jaspersport.nl

Meer berichten