n deze verwarrende tijden is een oudejaarsconference van Arie Vuyk een oase van rust.
n deze verwarrende tijden is een oudejaarsconference van Arie Vuyk een oase van rust.

November in het Annatheater: voor ieder wat wils

Het Annatheater biedt ook in november een gevarieerd programma aan haar bezoekers.

Helmond - Zondag 19 november: Ode aan het amateurtheater/Herdenking Jan Smeets. Kaarten: 5,00 euro, www.annatheater.nl. Aanvang: 14.30 uur.

Woensdag 22 november:
Flamenco Íntimo: María 'la Serrana' is afkomstig uit Sevilla. Deze danseres komt uit de school van Farruquito en staat voor pure flamenco, gebaseerd op vinnig voetenwerk, gevoel en improvisatie. Zij komt naar het theater met de kern van haar gezelschap, zangeres Rosario Amador en gitarist Luis Amador met het tastbare Flamenco Íntimo, ditmaal vergezeld door danseres Jessica Achten. Kaarten: 19,00 euro, www.annatheater.nl. Aanvang: 20:30 uur. Informatie: www.laserrana.eu

Vrijdag 24 november:
Atikka en Carte Blanche spelen Het Proces, naar de gelijknamige roman van Franz Kafka. Theatergroep Attika en Theater Carte Blanche hebben het aangedurfd hun interpretatie van het verhaal van Josef K. weer te geven. Al spelend is gezocht naar een fysieke en emotionele ingang op de beeldtaal van Kafka.
Resultaat is een spannende, uitdagende voorstelling waarin je meegesleept wordt in de ervaringen van Josef K. Kaarten: 12,50. Aanvang: 20:30 uur. Meer informatie en reserveren: www.attika.nu of www.carteblanche.nu.Zaterdag 25 november:
Arie Vuyk met Oudejaarsconference 2017: 'Vooruit, we gaan terug!' In deze verwarrende tijden is een oudejaarsconference van Arie Vuyk een oase van rust. Sneller dan trendwatchers, betrouwbaarder dan de Enkhuizer Almanak en hipper dan opiniemakers maakt Arie samen met u de balans op. Kaarten: 12,00, www.annatheater.nl. Aanvang: 20:30 uur

Zondag 26 november:
De Rozenkrans van Tante Fien: Spel en muziek van Ingeborg Odekerken en Laetitia van Krieken. Ingeborg en Laetitia nemen de regie in eigen handen en gaan op weg naar hun ware aard. Een tocht waarbij allerlei levensvragen de revue passeren. Kaarten: 12,50 euro, www.annatheater.nl. Aanvang: 15:00 uur.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox