Aanstaande zaterdag is de laatste show van de tour en daarmee sluit Trip to Dover officieel live jaar 2017 af.
Aanstaande zaterdag is de laatste show van de tour en daarmee sluit Trip to Dover officieel live jaar 2017 af.

Trip to Dover sluit tour af in eigen Deurne

Trip to Dover staat zaterdag 28 oktober in OJC de Roos in Deurne. Het alternative dance/rock duo uit Liessel begon op 1 april in PopEi Eindhoven met een release party aan een Europese Tour door Engeland, Duitsland, Tsjechië en Nederland ter gelegenheid van hun nieuwe plaat 'Fade Into Gold'.

Deurne - Deze plaat, opgenomen met Martijn Groeneveld (bekend van onder andere John Coffey en Blaudzun) is uitgebracht door het Nederlandse platenlabel Final 500 als gelimiteerde LP en later ook op CD. Fade Into Gold werd goed ontvangen en er volgde lovende recensies, interviews en airplay op binnen- en buitenlandse radio en aandacht van blogs wereldwijd. Ook stond de band op vele zomerfestivals, waaronder ook de Walhalla Zomerfeesten.

Aanstaande zaterdag is de laatste show van de tour en daarmee sluit Trip to Dover officieel live jaar 2017 af. Zangeres/Gitariste Olga: "De Roos wordt inderdaad de laatste show van 2017 voor ons en we vinden het heel bijzonder om deze mooie tour in ons eigen Deurne ten einde te mogen brengen. Zonder uitzondering was elke show dit jaar een groot feest en het was geweldig om zoveel bekende en onbekende gezichten (weer) te zien. We hopen dat aanstaande zaterdag veel fans uit de regio nog een keer een dansje met ons komen wagen, voordat we elkaar in 2018 weer gaan zien".


"Maar dat betekent niet dat het na zaterdag stil blijft," voegt DJ/toetsenist Johannes nog toe: "Voor het einde van het jaar komen er nog een aantal nieuwe muziekvideo's uit, alsook een "eindejaarsoverzicht" met de hoogtepunten en een kijkje achter de schermen van onze avonturen tijdens tour. De eerste festival aanvragen voor 2018 komen alweer binnen en natuurlijk zijn we alweer bezig met nieuwe plannetjes."

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox