Allerlaatste Horrornight Hellmond

Dit jaar organiseert Horrornight-Hellmond de laatste, maar wel vernieuwde griezeltocht in de omgeving van Helmond. Deze spannende en hilarische tocht is opgezet om jou en je vrienden of collega's een leuke avond te bezorgen terwijl wij je de stuipen op het lijf proberen te jagen.

Helmond - Zin in een laatste avontuurtje? Ben je op zoek naar een goed georganiseerd en prijsvriendelijk uitje? Heb je zelf zin in een hilarische avond? Het bestaat, nota bene in je eigen regio. De Horrornight wordt dit jaar gehouden op zaterdagavond 9 september.

De tocht is in een groot donker bos. Groepen van 7 tot maximaal 10 personen starten een anderhalf uur durende interactieve wandeling. Zonder begeleiding. De route wordt aangegeven, jij en je vrienden op zoek naar de lichtpuntjes die je de weg wijzen. Stelt je dan eens voor... Je weet dat je van alles op je pad kan en zal tegenkomen en ook dat dit vanuit het niets kan gebeuren. Een onaangenaam gevoel maakt zich even van je meester. Om de spanning te breken worden er in de groep wat grapjes heen en weer gemaakt. Voorzichtig loop je in de nabijheid van je groep verder. Je wisselt wat van positie, voorop, dan weer naar het midden, of toch liever achterop? Ineens zie je iets op het pad liggen… Het lijkt op een zaklamp. Je laat je niet gek maken, het is maar een zaklamp toch, blijven lachen, het is maar nep. Maar wie zou deze daar nou achter laten? De spanning stijgt, de groep wordt onrustig en nu begin je met de groep iets langzamer te lopen. In uiterste staat van paraatheid kijk je goed om je heen, iedereen staat op scherp. Iemand uit de groep is nog zo grappig om een keer "boe" te roepen waarop jullie na de eerste ontlading de dappere dodo met onmiddellijke ingang voorop laten lopen. Jullie naderen de zaklamp en het is ijzig stil, dan ineens, vanuit het niets.:Ieeeeeeeeee.....Hoe dit verder afloopt, kun je zelf ervaren tijdens onze tocht. Tenminste als je 13 jaar of ouder bent.

Horrornight-Hellmond is begonnen als een groepje vrienden die voor de kinderen uit de buurt jaarlijks een activiteit organiseerden. Toen de vraag vanuit ouders kwam of er voor volwassenen een tocht georganiseerd kon worden, is Horrornight-Hellmond ontstaan. Deze tocht wordt nog steeds alleen door vrijwilligers opgezet en uitgevoerd. Zonder de vrijwilligers en natuurlijk onze vaste sponsoren, zou de tocht niet georganiseerd kunnen worden.

Voor de tocht wordt je ontvangen op een geheime locatie vanwaar je aan de start van deze bijzondere wandeling zal beginnen. Gedurende ongeveer anderhalf uur loop je door donkere bossen waar geesten en demonen je zullen proberen te verrassen. Maar ook collega's of vrienden zullen verrassend uit de hoek komen, want onder spanning leer je elkaar goed kennen! Daarvoor alleen al is tijdens deze tocht halverwege een rustpauze ingebouwd. Daar kan je even bij komen. Voor meer informatie, bezoek onderstaande website:

www.horrornight-hellmond.nl

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox